logo mobile

logo blank

 

 

 

 

Confettishooters / Confettikanon

In mijn assortiment heb ik een aantal confetti shooters: professionele (electronische) confettishooters van Magic FX en diverse kleine, handmatige "party-poppers", ook de handmatige confetti shooters van Magic FX zijn leverbaar (brandveillig en kleurecht: geeft niet af op vloer)

Electronische confetti shooter "Power shot" van Magic FX

Voor openingshandelingen, knallende finales, en andere gelegeneheden waar een beestje spectakel gewenst is zijn de confetti kannonnen van Magic FX een absolute meerwaarde! 
Met een druk op de knop worden de shooters geactiveerd en vliegt met ene knal de confetti (of streamers) in het rond wat direct een feestelijk tintje geeft. 

De shot units worden voorzien van een buis gevuld met confetti of streamers in een kleur naar keuze (of multicolor) en worden via een schakelkast aangestuurd. Op de schakelkast kan tevens een grote, externe knop op een paal worden aangesloten voor bijvorobeeld een ceremoniele openingshandeling. 
In totaal heb ik 8 units beschikbaar. De kunnen individueel worden neergezet, of met (maximaal) 4 units op een bodemplaat worden geplaatst. 

De electronische confetti shots zijn ideaal in combinatie met ballondecoratie. 

Geen electronische confetti shooters nodig? Ook handmatige confetti shooters heb ik in de verkoop. 

Maak er een echt feestje van met deze confetti shooters. Gevuld met kleurrijke confetti en streamers van folie materiaal.

Beschikbaar in twee uitvoeringen:

Champagnefles confettishooter

De shooter is voor eenmalig gebruik en word geactiveerd met een trektouwtje op de bodem. De shooter schiet kleurrijke confetti en streamers van folie. Schiet tot +/- 5 meter hoog.

Confetti popper

De kleine Confetti Shooter van 20cm is met een simpele draaibeweging te gebruiken. De inhoud bestaat uit gekleurde folie confetti.

Deze mini uitvoering is handig voor de kleintjes onder ons!

078Ballon op Twitter

Nieuws & aanbiedingen

Mis geen enkele aanbieding en update van 078Ballon.
Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief (max 6x per jaar).

 

Neem contact op

Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

078-7850467
06-44446658