logo mobile

logo blank

Over 078ballon

Over 078ballon

Wat is 078ballon?

078ballon is de tak van het entertainmentbedrijf Clown Zassie Entertainment die zich bezighoudt met ballondecoratie in de regio Dordrecht. Voor allerlei soorten ballondecoraties kunt u bij 078ballon terecht. Van een ballonnenboog tot slingers en van geboortedecoraties tot schooltraktaties.

078ballon werkt vanuit huis en niet vanuit een bedrijfspand. Er is dus geen showroom waar u decoraties kunt bekijken. Er wordt door 078ballon op locatie gewerkt. Dit houdt in dat alle decoraties bij u zullen worden vervaardigd.

Wie is 078ballon?

Het gezicht achter 078ballon is Jerry van Dodewaard. Oprichter, eigenaar, ondernemer en creatieve duizendpoot van Clown Zassie Entertainment. Jerry is een echte creatieveling: hij bedenkt alles en werkt alles zelf uit. Van de shows tot de websites en promotiemateriaal: hij kan en doet alles zelf.
Jerry is dan ook een echte ballonartiest: zeer vaardig en zeer creatief met ballonnen. Niet voor niets dat Jerry met meer dan 200 boekingen per jaar een zeer veel gevraagd artiest is op feesten en partijen. Naast zijn activiteiten als entertainer en ballonartiest is Jerry ook de ballondecorateur van 078ballon. Een uitstekende combinatie!

Hoe is het begonnen?

Al in het jaar 2000 is Jerry begonnen als entertainer. Al snel kwam daar ook ballondecoratie bij. Zijn eerste ballonnenboog ooit was ook direct voor een klant. Heel lang is ballondecoratie als extra dienst aangeboden binnen Clown Zassie Entertainment in combinatie met entertainment. De vraag werd op een gegeven moment zo groot dat ook losse decoratie aangeboden werd. Dit werd in korte tijd groter en groter en daarom werd in november 2014 besloten de ballondecoratie onder te brengen in een aparte tak van het bedrijf. Dit werd 078ballon.nl.

Waar zit 078ballon?

Zoals de naam al doet vermoeden is 078Ballon gevestigd in Dordrecht. ik bedien vanuit mijn (thuis)kantoor de regio Dordrecht met ballondecoratie.

Mijn postadres is: 078Ballon, Elzenlaan 4, 3319XB Dordrecht

Dit is geen bezoekadres. Mocht u voor een uitgebreide opdracht overleg met mij willen dan kan dit op afspraak bij mij, bij u op locatie, via skype of telefonisch. Ik heb geen showroom, wel een uitgebreid portfolio.

Deel deze pagina

078Ballon op Twitter

Nieuws & aanbiedingen

Mis geen enkele aanbieding en update van 078Ballon.
Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief (max 6x per jaar).

 

Neem contact op

Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

078-7850467
06-44446658