logo mobile

logo blank

 

 

 

 

XXL Ceremoniele schaar

Heeft u een winkelopening? Opening van een nieuw bedrijfspand? Of een andere reden om ceremonieel een lintje door te knippen? Maak er een mooie blijvende herrinnering van met deze XXL schaar!

Deze schaar is een volle meter lang en knipt met gemak door een lint heen. Door zijn formaat is dit een uitgelezen fotomoment: erg visueel en ludiek. 
Ondanks het grote formaat is deze schaar erg licht van gewicht en dus voor iedereen gemakkelijk te hanteren. 

De schaar wordt geleverd in een degelijke transportkoffer en u krijgt er ook een standaard bij om deze in te plaatsen tot de Mega schaar gebruikt moet worden. Zo kan hij bij een toespraak al wel mooi in het zicht staan, zonder in de weg te liggen.

Een schaar van een meter... daar hoort natuurlijk een lint van formaat bij ook dat kan ik u leveren (tegen meerprijs). Een mooi lint van 20 cm breed, standaard leverbaar in rood, (donker)blauw, (licht)roze en wit. Andere kleuren zijn leverbaar op aanvraag.
Informeer gerust naar de mogelijkheden en kosten.

Maakt het compleet en bestel ook gelijk ballondecoratie bij 078ballon: het lint kan dan gespannen worden in een ballonnenboog of tussen twee ballonpilaren. Ook een geluidset voor toespraken kan in worden voorzien: kortom een compleet pakket voor openingen is leverbaar.  

078Ballon op Twitter

Nieuws & aanbiedingen

Mis geen enkele aanbieding en update van 078Ballon.
Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief (max 6x per jaar).

 

Neem contact op

Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

078-7850467
06-44446658