logo mobile

logo blank

Verhuur / Verkoop / Entertainment

Naast ballondecoratie bied 078ballon nog veel meer om uw feest compleet te maken. Rode lopers, afzetpaaltjes, entertainment en meer. Liever zelf ballondecoratie maken? Huur dan een ballonnenpomp en koop goede kwaliteit ballonnen bij 078ballon.

 Ballonnen kopen

Ballonnen kopen

Zelf ballondecoratie maken? Dan kunt u bij mij goede kwaliteit ballonnen kopen.
Goede ballonnen zorgen voor een mooier resultaat en minder werk doordat er minder kapot zullen gaan.

  • Kosten: € 12.50 per zak van 100
Afzetpaaltjes

Afzetpaaltjes

Gebied afzetten? Entreepad creëeren? Rode loper luxe aankleden? Wachtrij maken? Dan huurt u chromen afzetpaaltjes met rood velours koord bij 078ballon.

  • Kosten: € 5 per set / per dag
Ballonnenpomp (elektrisch)

Ballonnenpomp (elektrisch)

Heeft u veel ballonnen op te blazen voor bijvoorbeeld een markt? Liever zelf ballondecoratie maken? Huur dan een elektrische ballonnenpomp bij 078ballon. Door de timer worden de ballonnen ook even groot!

  • Kosten: €15 per dag € 25 per weekend €100 per week
Confettishooters / Confettikanon

Confettishooters / Confettikanon

Wat is een feest zonder confetti? Bij ons huurt u profesionele electronische confetti shooters van Magix FX! Voor een knallende opening en feestelijk effect, perfect i.c.m. ballondecortaie

  • Kosten: vanaf € 2.50 per stuk
Entertainment

Entertainment

Naast ballondecoratie verzorg ik ook al uw (kinder)entertainment. Van een leuke clown tot een ballonartiest. Van een schminkstand tot een piratenshow. Steltloper huren? Springkussen huren? DJ huren? Het kan allemaal!

  • Kosten: op aanvraag
Geluidsset / lichtset huren

Geluidsset / lichtset huren

Moet er op uw feest een speech worden gehouden? Heeft u een kleinschalig feestje en heeft u geluid nodig? Wij hebben een kleine geluidsset in de verhuur. Voor feestjes hebben wij oof lichteffecten en rookmachine in de verhuur

  • Kosten: € 50 per dag
Pinatas

Pinatas

Van origine een Mexicaanse traditie, maar ook in Nederland steeds populairder: Pinatas! Diverse ontwerpen leverbaar. Afhalen in Dordrecht

  • Kosten: vanaf € 25 incl. BTW.
Rode loper kopen

Rode loper kopen

Rode loper nodig? Bij 078ballon kunt u ook terecht voor een rode loper. In mijn assortiment zit  een luxe versie van 1 meter breed en een budgetversie van 60 cm breed. Ideaal in combinatie met ballondecoratie. 

  • Kosten: vanaf € 12,95
Suikerspinmachine of Popcornmachine huren

Suikerspinmachine of Popcornmachine huren

Suikerspinmachine of popcornmachine huren? Ook dan bent u bij 078ballon aan het juiste adres! Ik verhuur een hele mooie suikerspinmachine, compleet met kar, stokjes, suikerspinsuiker en iemand die de suikerspinnen maakt en uitdeelt. Ook een traditioneel ogende popcornmachine op kar is in te huren. 

  • Kosten: vanaf € 175 voor 2 uren
XXL Ceremoniele schaar

XXL Ceremoniele schaar

Lintje doorknippen? Maak er een uniek fotomoment van met deze XXL schaar! Een schaar van een meter lang die ook echt knipt. Groot van formaat, licht van gewicht, mega visueel!

  • Kosten: € 35 per dag € 50 per weekend € 100 per week

078Ballon op Twitter

Nieuws & aanbiedingen

Mis geen enkele aanbieding en update van 078Ballon.
Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief (max 6x per jaar).

 

Neem contact op

Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

078-7850467
06-44446658