logo mobile

logo blank

Ballonnentros (helium)

Een feestzaal met statafels sfeervol versieren? Dat is eenvoudig te doen met trossen heliumballonnen als tafeldecoratie (ook wel bekend als ballonboeketten). 

Voor gebruik op tafels in zalen met een "normale" plafond hoogte volstaat een tros met 3 ballonnen, heeft de zaal een extra hoog plafond, of zet u de trossen op de grond dan kunt u ook kiezen voor 5, 6 of meer ballonnen aan een tros (uiteraard tegen meerprijs). 

Ik maak de trossen van 11 inch ballonnen (+/-35 cm) ballonnen, met lint vastgemaakt aan een luxe gewichtje. Daarnaast worden de ballonnen standaard behandeld met HiFloat. Dit zorgt er voor dat de zweeftijd van de ballonnen tot wel 25x wordt verlengd. Ter illustratie: een normale 11 inch ballon zweeft +/- 12-18 uur, met HiFloat behandeling kan dit oplopen tot 1-2 weken of meer!

De ballontrossen kunnen naar wens worden aangepast qua ballonkleuren, lintkleuren en kleuren van het gewicht. Tegen meerprijs zijn ook trossen met een of meerdere folieballonnen, ballonnen met speciale print, metallic kleuren, afwijkende maten, etc. leverbaar 

078Ballon op Twitter

Nieuws & aanbiedingen

Mis geen enkele aanbieding en update van 078Ballon.
Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief (max 6x per jaar).

 

Neem contact op

Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

078-7850467
06-44446658