logo mobile

logo blank

Losse helium ballonnen

Op zoek naar heliumballonnen in de regio Dordrecht? Dan bent u bij 078ballon aan het juiste adres! Ik verkoop ballonnen gevuld met helium al vanaf 10 stuks (afhalen) en lever al vanaf 25 stuks.

Heliumballonnen zijn standaard de "gewone" latex ballonnen in een 11 inch variant (+/- 35 cm doorsnede). Voorzien van een lint van +/- 1 meter. Leuk als decoratie tegen het plafond of vastgemaakt aan een hek, stoel, etc.

Wilt u de ballonnen gaan oplaten? Ook dat kan! Wel wordt het lint dan vervangen door een speciaal ballonlint dat oplost in water. Hierdoor is uw ballonoplating milieu vriendelijker en raken vogels niet meer verstrikt in lintjes van ballonnen. 

Ballonnenwedstrijd organiseren? Ik kan (tegen meerprijs) ook kaarten hiervoor leveren. Ook hier geld dat het lint zal worden vervangen door speciaal ballonnenlint dat oplost in water. 

Belangrijk:

Let er voor een ballonoplating/ballonwedstrijd op dat hier per gemeente andere regels gelden en u mogelijk een vergunning moet hebben. U bent zelf verantwoordelijk voor het navragen en waar nodig aanvragen/verkrijgen van een vergunning. 

 

078Ballon op Twitter

Nieuws & aanbiedingen

Mis geen enkele aanbieding en update van 078Ballon.
Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief (max 6x per jaar).

 

Neem contact op

Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

078-7850467
06-44446658