logo mobile

logo blank

Toy Story verjaardagsdecoratie (okt. 2017)

Voor een vaste klant mocht ik ook dit jaar zijn zoontje weer verrassen met speciale ballondecoratie op maat. 

Dit keer was het gekozen thema en dus werden hier weer allerlei mogelijkheden voor gezocht en bedacht. Uiteindelijk is het weer iets heel gaafs geworden. 
Het "pronkstuk" van de decoratie was toch wel de grote ballonnenmuur van 2,40x2.80 meter met de herkenbare toystory stijl blauwe lucht met wolken compleet met logo. Het logo las echter niet Toy Story, maar Tonio 3 jaar. Wel in een dezelfde stijl. Dit logo is door mij ontworpen op basis van het toy story logo en vervolgens door mijn plotten computergestuurd uitgeneden uit karton. Na de diverse delen en lagen op en aan elkaar te hebben vast gemaakt hadden we het herkenbare logo dat voor de muur gehangen werd. 

Om de muur helemaal af te maken werd er een grote Buzz Lightyear folie ballon bij gehangen en Toy Story aliens gemaakt van vouwballonnen. 

Ook werd er een ballonpilaar gemaakt met de kleuren van Buzz Lightyear waar weer een grote Buzz ballon gevuld met helium boven werd gehangen. Doordat hier visdraad voor werd gebruikt is het net alsof hij echt vliegt. 

Ook de leeftijd van de jarige kon natuurlijk niet ontbreken en daarom werd een folie 3 gepakt waar een Woody ballon bovenopkwam, met vouwballonnen werden daar nog armen en handen van gemaakt. 

Daar kwamen nog een paar ballontrossen bij in de kleuren van Buzz Lightyear en toen was de decoratie echt wel af. 
Ouders blij, de jarige keek de volgende dag zijn ogen uit... net als de gasten heb ik vernomen. 

Deel deze pagina

078Ballon op Twitter

Nieuws & aanbiedingen

Mis geen enkele aanbieding en update van 078Ballon.
Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief (max 6x per jaar).

 

Neem contact op

Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

078-7850467
06-44446658