logo mobile

logo blank

Bruiloftdecoratie E&E (sept. 2017)

Bruiloften is een redelijk groot onderdeel van mijn werkzaamheden als ballondecorateur. 
Sommige bruiloften springen er wel uit... zoals bijvoorbeeld deze bruiloft. Vrwijl alles was een stukje maatwerk... iets wat ik heel graag doe. 

Voor deze bruiloft begon het hele traject al bij de vrijgezellenfeesten: Daarvoor mocht ik voor zowel de heren als de dames maatwerk shirtjes maken. 

Toen kwam de grote dag in beeld en ook daar mocht ik het nodige plaatsen, en ook dat werd iets speciaals. 
Geen boog, geen trossen op tafel maar wel twee hele grote cloudbuster ballonnen gevuld met wel 80 kleine ballonnen. Alsof dat al niet een heel indrukwekkend gezicht was werd er ook nog een ledlamp ingestopt om de ballonnen in het donker op te laten lichten en zo meer indruk te maken. 

De thema kleuren van de bruiloft waren wit, blauw en hout. Die laatste is lastig met ballonnen en daarom heb ik houten gewichtjes gemaakt van een boomstam. Deze werden bovendien aan de zijkant voorzien van het logo dat het bruidspaar had laten maken voor hun trouwkaart. 

Ook verzorgde ik de envelloppendoos, eveneens voorzien van een grote ballon met kleine ballonnen en LEDlamp. De doos werd bovendien voorzien het logo van het bruidspaar. 
In de hal van het hotel waar zowel de cermonie en het feest plaatsvonden werd zelfs (samen met de getuige) een bord gemaakt waarop de gasten duidelijk konden zien dat ze goed zaten. 

Om de kleding van het bruidspaar niet vies te laten worden bij het diner werden ze bovendien voorzien van elk een eigen kookschort met daarop MR en Mrs van Dodewaard. Er werd bewust gekozen voor wit en zwart als kleuren van de schorten: samen Yin en Yang, en dus een eenheid. 

Voor tijdens de openingsdans werden er confettishooters geleverd met een vulling van witte harten. 

Toen het bruidspaar vervolgens de dag erna weer thuiskwam wachte hen daar nog meer verrassingen: Er hingen een wit en een blauw hart aan hun gevel. Bovendien was het bed door de ceremoniemeester opgemaakt, voorizen van rozenblaadjes, champagne en..... hun eigen kussenslopen met dezelfde opdruk als op de kookschorten. 

Zo ziet u: er is heel veel mogelijk voor een bruiloft. 

Deel deze pagina

078Ballon op Twitter

Nieuws & aanbiedingen

Mis geen enkele aanbieding en update van 078Ballon.
Schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief (max 6x per jaar).

 

Neem contact op

Elzenlaan 4
3319 XB Dordrecht
Nederland

078-7850467
06-44446658